fbpx
LayoutProfessional

Air New Zealand en Singapore Airlines starten codeshare

Air New Zealand en Singapore Airlines hebben vandaag aangekondigd hun partnerschap uit te breiden met een codeshare voor de reizen tussen Wellington en Singapore.

Codeshare
Vanaf 21 september biedt Air New Zealand vluchten aan op Singapore Airlines’ route tussen Wellington-Singapore en andersom gaat Singapore Airlines de vluchten rond Wellington van Air New Zealand codesharen.

Partnerschap
De twee maatschappijen startten begin 2015 met hun partnerschap. Dit resulteerde in de route Singapore-Christchurch voor Singapore Airlines en Air New Zealand kon verder gaan met de Auckland-Singapore route, waardoor Singapore beter bereikbaar werd vanaf Nieuw-Zeeland.

Groei
“De samenwerking met Singapore Airlines heeft ons een capaciteitsgroei van vijftien procent gebracht in het eerste jaar. We verwelkomen de toevoeging van de Wellington service in ons partnerschap en kijken uit naar de openingsceremonie”, zegt Stephen Jones, Chef strategie, netwerk en samenwerkingen Air New Zealand.

Streven
“De toevoeging van de nieuwe Wellington-Singapore route is een voorbeeld van ons streven naar een verhoogde frequentie en capaciteit tussen Singapore en Nieuw-Zeeland”, aldus Simon Turcotte, General Manager Singapore Airlines.

Vluchtschema
Vanaf 21 september zullen er vier wekelijkse vluchten zijn van Wellington naar Singapore, die zullen vertrekken op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 20:15 en aankomen om 05:50 in Singapore.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button