fbpx
Frequente reizigersLayout

Emirates past frequent flyer programma aan

Emirates Skywards leden kunnen vanaf nu hun miles gebruiken om elke stoel op elke vlucht te boeken, ongeacht of de traditionele frequent flyer stoelen beschikbaar zijn.

Miles
Tot aan 2000 miles kunnen leden besteden aan de ticketkosten. Elke 50 miles geven $1,- dollar (€0,90 eurocent) korting op de bon. Deze verandering in het programma biedt vooral een goede optie voor mensen die niet veel miles in hun account hebben.

Traditioneel
Emirates blijft refereren aan de traditionele frequent flyer reward vluchten als ‘classic rewards’, hiervoor blijft het aantal miles dat nodig is om te boeken ongewijzigd. Wie een vlucht boekt via Cash+Miles blijft de miles doorsparen, afhankelijk van de geboekte vlucht. Bij de classic reward vluchten werden er geen miles verdiend.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button