fbpx
IncidentenLayout

Medewerker United steelt €117 duizend aan juwelen van passagier

Een medewerker van United Airlines stal $130.000 dollar (omgerekend iets minder dan €117 duizend euro) aan juwelen uit een tas van een passagier. Het voorval gebeurde eerder deze maand op Denver International Airport, volgens het Denver District Attorney’s office.

De passagier reisde op 8 augustus van Aspen (Colorado) naar Denver toen ze ontdekte dat ze haar juwelen niet meer had. Het betreft onder andere een paar diamanten oorbellen van $35.000 dollar (zo’n €31.000 euro) en een parelarmband van dezelfde prijs.

Het personeelslid had haar koffer gevonden en die naar het vliegtuig gebracht. Op camerabeelden was te zien dat hij de spullen eruit haalde.

De 42-jarige Rafael Magana wordt aangeklaagd voor diefstal.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button