fbpx
Nieuws

Time-lapse Friday: Opstijgen vanaf de USS Ronald Reagan

Voor vandaag een time-lapse vanaf de USS Ronald Reagan, een Amerikaans vliegdekschip. In deze video vertrekken verschillende vliegtuigen vanaf het vliegdekschip.

In onze Time-lapse Friday rubriek nog veel meer luchtvaart time-lapses.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.
Back to top button