fbpx
AirlinesOnderwerpenOpmerkelijk

Verbazing over ‘propaganda’ bij Turkish Airlines

Op Twitter tonen veel mensen hun verbazing over de meest recente editie van Turkish Airlines’ inflight magazine. Die staat volledig in het teken van de mislukte staatsgreep in Turkije, op 15 juli.

Niet iedereen is blij met de keuze van Turkish. Veel twitteraars noemen het magazine ‘propaganda’:

RTL Nieuws-journalist Olaf Koens heeft enkele foto’s van het magazine online gezet:

Ontslagen
Up in the Sky meldde eerder al dat Turkish Airlines honderden medewerkers heeft ontslagen die betrokken zouden zijn geweest bij de staatsgreep.

Bij de mislukte coup op 15 juli kwamen zo’n 300 Turken om het leven. Volgens president Erdogan probeerde een deel van het leger met steun van de geestelijk leider Gülen de macht over te nemen.

Hard
De onrust in Turkije raakt Turkish Airlines hard: de maatschappij moet deze winter veel vluchten schrappen. Reizigers achten het land niet veilig genoeg.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button