fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

WOW ook in de winter dagelijks naar Schiphol

WOW Air breidt flink uit, en daar profiteert ook Schiphol van. De IJslandse lagekostenmaatschappij blijft in de winter dagelijks tussen Amsterdam en Reykjavik vliegen.

In de vorige winter vloog WOW slechts twee keer per week naar Amsterdam.

Europese expansie
Naast Schiphol zijn er meer bestemmingen die WOW Air frequenter zal bedienen in de komende maanden. Dublin krijgt vijf wekelijkse vluchten, Berlijn gaat naar zes wekelijkse vluchten en Parijs en Kopenhagen krijgen net als Amsterdam dit jaar een dagelijkse verbinding tijdens de wintermaanden. Londen blijft de belangrijkste bestemming voor WOW air met 11-14 wekelijkse vluchten naar IJsland.

Nieuwe bestemmingen
Deze winter worden er ook nieuwe bestemmingen aan het WOW netwerk toegevoegd. Binnen Europa zijn dit Stockholm Arlanda, Bristol, Edinburgh, Barcelona en Frankfurt, terwijl in de Verenigde Staten New York voor het eerst wordt aangedaan. Daardoor kunnen Nederlanders nu low-cost van Amsterdam naar de Big Apple reizen.

Over WOW
WOW Air is de enige low-cost airline van IJsland. De maatschappij vliegt deze zomer vanaf luchthaven Keflavik (Reykjavik) naar 27 bestemmingen binnen Europa en Noord-Amerika. Sinds vorig jaar hoort luchthaven Schiphol daar ook bij, met een dagelijkse verbinding. Momenteel werken er 200 mensen bij WOW en bestaat de vloot uit drie Airbus A320’s, drie Airbus A330’s en vier A321’s voor de trans-Atlantische routes.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button