fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Jet Airways introduceert streaming op binnenlandse vluchten

Jet Airways kondigt de lancering aan van ‘JetScreen’, een entertainmentsysteem aan boord van haar binnenlandse vluchten. Met deze service kan Jet zowel video als audio streamen op de mobiele telefoons, tablets en laptops van passagiers.

220 uur
Via JetScreen is meer dan 220 uur aan Hollywood- en Bollywoodfilms, tv-shows, verschillende muziekgenres, interactieve spelletjes en kinderprogramma’s beschikbaar. Passagiers kunnen zelf een keuze maken en de media direct via hun telefoon, tablet en laptop bekijken en beluisteren.

Boeing 737
De JetScreen-service is geïntroduceerd op vijf Boeing 737 Next Generation-vliegtuigen. In de komende maanden zal het systeem gefaseerd worden uitgerold over de gehele 737-vloot van Jet Airways.

Gebruik
Om toegang te krijgen tot JetScreen kunnen passagiers de gratis app Airtime Player downloaden. Zodra de app geïnstalleerd is, schakelen zij hun apparaten over naar vliegtuigmodus en selecteren zij JetScreen als het draadloze netwerk. Eenmaal verbonden krijgen zij via hun webbrowser toegang tot het entertainment.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button