fbpx
NieuwsOpmerkelijk

JetBlue zet minderjarigen op verkeerde vluchten

JetBlue heeft half augustus geen goede beurt gemaakt bij een vrouw die haar vijfjarige zoontje met de maatschappij liet vliegen. Het jongetje werd verwisseld met een andere kleuter en eindigde op de verkeerde luchthaven.

Volgens Amerikaanse media had de zoon van Maribel Martinez vanuit de Dominicaanse Republiek naar Boston moeten vliegen, maar in Boston brachten medewerkers van JetBlue een ander kind naar Martinez. Haar eigen zoon stond ondertussen in New York.

“Ik dacht dat hij ontvoerd was. Ik dacht dat ik ‘m nooit meer zou zien”, zegt Martinez tegen Daily News. In de Dominicaanse Republiek waren twee jongens van vijf jaar allebei naar het verkeerde vliegtuig gebracht.

Volgens Daily News duurde het meerdere uren voordat duidelijk was waar de jongen was en hij weer in Boston stond. “Toen we het hoorden, zijn onze teams op JFK en in Boston direct in actie gekomen. De kinderen waren continu onder toezicht van JetBlue-personeel”, stelt de maatschappij in een verklaring. De familie krijgt een schadevergoeding van de carrier.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button