fbpx
Liefhebber

Nieuwe luchtvaartfilm Sully krijgt goede recensies

De nieuwe luchtvaartfilm Sully, met Tom Hanks in de hoofdrol, is lovend ontvangen door recensenten. Volgens MetaCritic krijgt het drama gemiddeld een 7,4 op een schaal van 1 tot 10 (74 uit 100).

Sully gaat over US Airways-gezagvoerder ‘Sully’ Sullenberger, die in 2009 het leven van 155 mensen redde door met zijn vliegtuig op de rivier de Hudson te landen.

NY Post
Van de New York Post krijgt de film 3,5 van de 4 sterren. “Sully verbeeldt op overtuigende wijze misschien wel het meest bijzondere half uur uit de geschiedenis van New York”. Ook over de hoofdrolspeler is de krant enthousiast: “Tom Hanks speelt perfect”.

Hollywood Reporter
De Hollywood Reporter deelt geen sterren uit, maar is erg positief. “Deze strakke, geestdriftige film gaat het goed doen bij het grote publiek.”

The Guardian
The Guardian is iets gereserveerder, en geeft de film drie van de vijf sterren. “[Regisseur] Clint Eastwood presenteert een levendige weergave van de hartverscheurende vliegtuiglanding op de Hudson. De verder wat oppervlakkige film draait volledig om de piloot die het leven van 155 mensen redde.”

IMDB
Op de bekende filmwebsite IMDB geven amateurrecensenten de film een 8,3.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button