fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpenProfessional

CEO Air France-KLM: erop of eronder

Voor Air France-KLM is het plan ‘Trust Together‘ in zekere zin erop of eronder. Deze boodschap klinkt door in woorden van de nieuwe CEO Jean Marc Janaillac.

In de Franse krant Les Echos zegt Janaillac dat met Trust Together het vertrouwen in en binnen de organisatie terug moet. “Als we het vertrouwen niet herstellen en niet één gezamenlijke weg in slaan, komen we onze problemen niet te boven”, aldus Janaillac.

Perform 2020
Trust Together is een project en geen plan, benadrukte Janaillac. Het oude Perform 2020 plan is daarmee ook niet van de baan. ” Het plan Perform 2020 gaat nog steeds door”, tlzegt de maatschappij.

De kosten binnen het bedrijf moeten nog steeds omlaag. Bij KLM zijn eerder cao’s afgesloten met alle bedrijfsonderdelen. Bij Air France moeten via vertrekregelingen nog 1400 mensen afvloeien.

Inhoud onduidelijk
Wat er in Trust Together komt te staan, is nog niet duidelijk. Een consultantsbureau gaat de komende tijd gesprekken voeren met medewerkers van Air France en KLM. Janaillac presenteert zijn plan begin november aan de raad van commissarissen en aan het personeel.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button