fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessionalVliegtuigen

O’Leary: “Britse politici zijn kippen zonder kop”

De Britse politici gedragen zich als “kippen zonder kop”. Dit zei CEO Michael O’Leary woensdag tegen Britse media in Glasgow.

De CEO haalde bij de bijeenkomst wederom fel uit naar de Britse politiek. De politici die aan de Brexit werken, noemt hij “kippen zonder kop, die geen idee hebben waar ze gaan eindigen.” Volgens O’Leary zijn de gevolgen van de Brexit al zichtbaar. “Je kunt nu al zien dat de Brexit echte banen kost, echte toeristen wegblijven en dat echte investeringen uitblijven.”

Nieuwe toestellen
De maatschappij breidt in het Verenigd Koninkrijk ook niet uit. “De nieuwe toestellen die we volgend jaar krijgen, zullen we niet hier stationeren”, stelt O’Leary. Ryanair neemt in 2017 vijftig Boeing 737 Max’s af.

Volgens O’Leary rent in het Verenigd Koninkrijk “iedereen door elkaar om uit te zoeken wat een Brexit inhoudt”, terwijl er in de rest van Europa meer stabiliteit en politieke zekerheid is.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button