fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Aeroflot enige carrier van New York naar Moskou

De Russische flagcarrier Aeroflot is de enige maatschappij die nog directe vluchten aanbiedt van New York naar Moskou. Dit meldt een Russische luchtvaartwebsite.

Aeroflot had op de route concurrentie van Delta Airlines, maar de Amerikaanse carrier is voorlopig gestopt met de vluchten. De laatste vlucht vertrok op 6 september vanuit Moskou. Volgens Rusavia Insider keert de Amerikaanse carrier in de lente van 2017 wel weer terug.

Delta is een van de vele maatschappijen die Rusland verlaat. Onder andere Lufthansa, Thai en SAS verminderden hun vluchten de laatste maanden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Bas Joosse

Senior editor. Bas is journalist en van jongs af aan gefascineerd door de luchtvaart. Hij woont vlakbij Schiphol. Hij is sinds het begin verbonden aan Up in the Sky. Verder is Bas eindredacteur voor een tijdschrift en werkt in de luchtvaartindustrie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button