fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Brussels Airlines opent drie nieuwe routes

Brussels Airlines opent drie nieuwe Europese routes. Volgend jaar zomer gaat Brussels voor het eerst naar Rhodos, Funchal en Comiso. Veel andere bestemmingen krijgen meer frequenties of grotere toestellen.

Europa
Naar zowel Rhodos in Griekenland als Funchal op Madeira zal de maatschappij één keer per week gaan vliegen. Van het Siciliaanse Comiso is nog niet bekend hoe vaak het een vliegtuig van Brussels mag verwelkomen.

Extra frequenties
Naast de nieuwe routes wordt ook het aantal vluchten op veel bestaande bestemmingen opgevoerd. Lissabon en Malaga gaan van zeven naar tien vluchten per week, terwijl ook Tenerife, Marrakech, Billund en Edinburgh extra vaak zullen worden aangedaan.

Grotere toestellen
Warschau, Oslo en Toulouse worden volgende zomer met de Airbus A319 bediend, waardoor de capaciteit met 45% toeneemt. Nu krijgen deze steden nog een relatief kleine Avro RJ100 op bezoek.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button