Cathay Pacific is een samenwerkingsverband aangegaan met het Hongkongse toprestaurant Mott 32. De samenwerking moet leiden tot betere maaltijden in alle reisklassen.
Vanaf september zullen Cathay’s passagiers op geselecteerde vluchten van Hongkong naar verre bestemmingen, waaronder Australië, Europa en Noord-Amerika, het nieuw ontworpen menu kunnen ervaren.
Verheugd
“Om de best mogelijke inflight dining service te bieden waren we op zoek naar nieuwe culinaire samenwerkingsverbanden om onze inflight menu’s te verbeteren. We zijn nu zeer verheugd om de samenwerking met Mott 32 aan te kondigen, om een selectie van de beste Chinese gerechten voor onze passagiers aan boord te introduceren”, aldus Aaron Claxton, Hoofd Catering bij Cathay.
Gerechten
Het nieuwe menu biedt een selectie van Mott 32’s meest populaire gerechten, zoals “Crispy Triple Cooked US Black Angus Beef Short Ribs” en “Slow Cooked Sticky Iberico Pork, White Turnip Cake”. Dat laatste gerecht bestaat uit witte radijs, rijstmeel, gedroogde garnalen, gehakt of worst van varkensvlees en shiitakes. Ook “Chicken, Salted Lemon”, met gezouten citroen gemarineerde kip, is vanaf nu op het menu te vinden.
Mott 32
Mott 32 is gespecialiseerd in Kantonese, Peking- en Sichuangerechten. Het restaurant, dat bestaat sinds 1891, is vernoemd naar 32 Mott Street in Chinatown, New York.