fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessionalVliegtuigen

CEO AerCap bezorgd over Pratt & Whitney

De CEO van leasemaatschappij AerCap maakt zich zorgen over de vertraging bij motorbouwer Pratt & Whitney. CEO Aengus Kelly zegt dit tegenover Bloomberg.

De grootste leasemaatschappij ter wereld moet binnen enkele dagen een A320neo afnemen bij Airbus, maar of dat doorgaat, is onzeker. “We hebben nog niets gehoord en houden dit nauwlettend in de gaten”, aldus Kelly. In totaal heeft de maatschappij enkele honderden A320neo’s besteld.

Klanten op de hoogte
Pratt & Whitney laat aan Reuters weten dat het de productie en aflevering van de motoren blijft evalueren. “We houden onze klanten op de hoogte tijdens het hele proces. De resultaten die we zien, geven ons het vertrouwen dat we op de goede weg zijn”, aldus een woordvoerster van het bedrijf.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button