fbpx
LiefhebberNieuwsOnderwerpen

Speciale rondvlucht met Sukhoi Superjet vanaf Schiphol

The Aviation Factory organiseert een speciale rondvlucht met de Sukhoi Superjet 100. Op 2 oktober kunnen liefhebbers een stukje meevliegen met het Russische toestel.

Vertrek
De Superjet vertrekt om 18.30 vanaf Schiphol en keert anderhalf uur later weer terug. De route is nog niet bekend, maar die is volgens The Aviation Factory ook niet relevant: het toestel zelf wordt het middelpunt van de aandacht.

Ticket
Wie mee wil met de rondvlucht moet 130 euro betalen. Bij die prijs is een drankje inbegrepen. Volgens The Aviation Factory zijn er nog maar enkele plekken beschikbaar, dus het kan verstandig zijn om snel te boeken.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar tim [at] the-aviation-factory.com.

Over de Sukhoi

De Superjet is afkomstig van het Ierse CityJet. Aan boord van het gloednieuwe toestel is plaats voor 98 passagiers.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button