fbpx
AirlinesLiefhebberOnderwerpen

Eerste A350 China Airlines in de lucht

De A350 van China Airlines is zojuist voor het eerst de lucht in gegaan. Het toestel is opgestegen vanaf Toulouse en vliegt nu (15.00) rondjes boven Frankrijk.

Als alle testvluchten goed gaan, dan ontvangt China Airlines haar eerste A350 eind september. In totaal heeft de maatschappij veertien van deze toestellen besteld.

Amsterdam
Vanaf 9 januari 2017 vliegt China Airlines vier keer per week rechtstreeks met de A350 tussen Taipei en Amsterdam. De Taiwanese maatschappij maakt dan geen tussenstop meer in Bangkok, zoals nu nog wel gebeurt.

Interieur
Het toestel biedt plaats aan 306 passagiers en is ingedeeld in drie klassen: business, premium economy en economy. China Airlines publiceerde in augustus deze video van het A350-interieur.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button