fbpx
AirlinesFrequente reizigersNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

easyJet vanaf Schiphol naar Lanzarote en Boedapest

EasyJet breidt het netwerk uit met twee nieuwe routes vanaf Schiphol. De maatschappij biedt vanaf begin februari vluchten naar Lanzarote en Boedapest aan.

Naar Boedapest wordt vanaf 6 februari drie dagen per week gevlogen. EasyJet prijst de stad aan als een verrassende stad die in twee helften wordt verdeeld. De Hongaarse hoofdstad is volgens de maatschappij ook een interessante bestemming voor de zakenreiziger. Het Canarische eiland Lanzarote wordt in het voorjaar op dinsdag en zaterdag bediend.

“We zijn heel blij dat we deze bestemmingen kunnen toevoegen aan onze groeiende lijst met routes vanaf Schiphol. Een culturele citytrip of de zon opzoeken in de winter, beide bestemmingen hebben een breed aanbod aan activiteiten. Door ons netwerk continu te blijven uitbreiden – van zon-, zee- en strandbestemmingen tot citytrips en wintersportbestemmingen – is er keuze genoeg voor iedereen”, aldus William Vet, commercieel manager bij easyJet Nederland.

Concurrentie
Naar Lanzarote gaat de low-cost carrier de strijd aan met Transavia, dat op dit moment vier keer per week naar het eiland vliegt. KLM vliegt meerdere keren per dag naar Boedapest.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button