fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Ryanair annuleert 72 vluchten vanwege Franse stakingen

Ryanair annuleert donderdag 72 vluchten vanwege de stakingen bij de Franse luchtverkeersleiding. Daaronder is ook één Nederlandse vlucht.

Pech
Wie vandaag van Eindhoven naar Marrakech wil vliegen heeft pech: vlucht FR5895 is geannuleerd. Passagiers kunnen hun geld terugvragen of ervoor kiezen om op een ander moment te vliegen.
Voor KLM en Transavia heeft de staking weinig gevolgen. Transavia annuleerde vijf vluchten, bij KLM gaan alle vluchten vooralsnog door.

Staking
Sinds woensdagavond 18.00 uur staakt een deel van de Franse luchtverkeersleiders. Zij leggen het werk neer tot vrijdagochtend 05.00 uur. Dit heeft ook gevolgen voor vluchten die alleen het Franse luchtruim doorkruisen. De luchtverkeersleiders doen mee aan een nationale Franse staking tegen de bezuinigingen in het land.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button