fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNL NieuwsOnderwerpen

KLM’s 97ste huisje wordt Rotterdams pand

KLM onthult op 7 oktober het 97ste Delfts blauwe huisje. Bij iedere verjaardag presenteert de maatschappij een nieuw huisje. Dit jaar wordt een miniatuurversie van een Rotterdams pand aan de collectie toegevoegd.

Welk Rotterdams huis het wordt, is nog niet bekend. Tussen de 96 huisjes die KLM nu al uitgeeft, zitten al drie Rotterdamse panden.

De huisjes worden sinds 1950 aan elke passagier gegeven die in de World Business Class vliegt. Van ieder huisje staat een grote versie ergens in Nederland. De huisjes die aan boord worden uitgereikt, zijn gevuld met jenever van Bols.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button