fbpx
AirlinesLiefhebberOnderwerpen

Lufthansa-crew weer in dirndl’s voor Oktoberfest – foto’s

In München begint zondag het Oktoberfest, met veel bier en traditionele kledij. Lufthansa hijst haar cabinepersoneel zondag op vluchten vanaf München weer in traditionele kledij. Dat gebeurt dit jaar voor het tiende achtereenvolgende jaar.

De stewardessen hebben een blauwe dirndl met een zilvergrijs schort. De mannen dragen kniehoge lederhosen. Personeel op de luchthaven van München heet de passagiers in een soortgelijke outfit welkom. De vrouwen dragen een blauwe en gele dirndl, de mannen dragen blauw shirts

Vluchten 
De kleding wordt door het vliegend personeel gedragen op een aantal vluchten binnen Europa. Onder andere naar Birmingham, Nice en Olbia vliegt het personeel met de Oktoberfest-outfit. Naar Amsterdam wordt gewoon de normale kleding gedragen.

(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa
(c) Lufthansa

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button