fbpx
LiefhebberNL NieuwsSchiphol Airport

Schiphol sluit panoramaterras voor 100ste verjaardag

Het panoramaterras op Schiphol is de komende dagen afgesloten. Tot woensdag houdt de luchthaven het terras boven op de terminal dicht, meldt de luchthaven.

Het terras is afgesloten omdat er maandag festiviteiten op plaatsvinden. Schiphol wordt maandag honderd jaar. Donderdag gaat het terras weer open, laat Schiphol op de website weten.

Activiteiten
Rond het eeuwfeest worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo zijn er tentoonstellingen, is er een wielerronde en werd er een tulp vernoemd naar het vliegveld. Sinds deze week heeft de luchthaven het predikaat Koninklijk en mag de Schiphol Group zich Royal Schiphol Group noemen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button