fbpx
Frequente reizigersLayout

Norwegian gaat vluchten VS aanbieden voor 62 euro

Low-cost carrier Norwegian gaat volgend jaar vluchten aanbieden naar de Verenigde Staten voor omgerekend 62 euro. Dat heeft het bedrijf tegen Business Insider gezegd.

Belofte
Zodra de nieuwe 737 Max 8 wordt geleverd zal de maatschappij de prijzen verlagen. “Ik kan beloven dat er volgend jaar transatlantische vluchten zullen zijn met de 737 Max voor 62 euro”, aldus Thomas Ramdahl, CCO Norwegian, tegen Business Insider.

737 Max 8
De luchtvaartmaatschappij wacht op 100 Boeing 737 Max 8’s die zuiniger zijn en betere aerodynamica hebben dan de 787 Dreamliners, die nu worden ingezet voor transatlantische vluchten. Daardoor zouden de vluchten goedkoper kunnen worden.

Skytrax
Eerder werd Norwegian door Skytrax benoemd tot de beste low-cost long-haul vliegtuigmaatschappij ter wereld.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button