NieuwsNL nieuwsOnderwerpProfessionalSchiphol Airport

FNV wil werknemers trakteren op verjaardag Schiphol

FNV vindt het honderdjarig bestaan van Schiphol een mooi moment om de werknemers van de luchthaven betere arbeidsvoorwaarden te geven. Om dat duidelijk te maken, heeft de vakbond vandaag een speciale video openbaar gemaakt.

Verklaring
In een verklaring laat de FNV weten:

“Schiphol bestaat 100 jaar. En dat gaat onze nationale luchthaven vieren. 100 jaar successen, maar het is niet allemaal goud wat er blinkt. Gezamenlijk maakten actievoerders en de FNV een korte film die dit in beeld brengt.

De luchtvaartsector is met een glijvlucht naar beneden bezig. Alles moet goedkoper, de kwaliteit wordt minder en personeel wordt uitgeknepen. Op Schiphol kom je de laagste lonen en de minste echte banen tegen ten opzichte van andere luchthavens.”

Bekijk de video hieronder:

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close