fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Air France introduceert nieuwe premium economy

Air France introduceert een vernieuwde premium economy-cabine in de Boeing 787. Dat maakte de maatschappij vandaag bekend op de IFTM-toerismebeurs.

Luxer
De stoelen in premium economy worden luxer dan voorheen, met onder andere 2,5 cm bredere zittingen en 5 cm meer beenruimte. Daarnaast krijgen zij een speciale tablethouder, zodat passagiers makkelijker hun zelf meegebrachte films en series kunnen kijken.

Air France zal later meer bekend maken over de nieuwe premium economy.

Boeing 787
De maatschappij liet ook weten dat de 787’s internet aan boord krijgen en over een totaal van 276 stoelen beschikken, waaronder 30 in business class en 21 in premium economy (drie rijen van zeven stoelen).

Introductie
De eerste Boeing 787 wordt in januari verwacht. Air France zal het toestel dan inzetten voor vier introductievluchten van 2,5 uur, die plaatsvinden op 7 en 8 januari vanuit Parijs. Tickets daarvoor zullen in december in de verkoop gaan.

In totaal heeft Air France veertien 787-9’s besteld. Zustermaatschappij KLM vliegt al langer met deze toestellen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button