fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Air France introduceert nieuwe premium economy

Air France introduceert een vernieuwde premium economy-cabine in de Boeing 787. Dat maakte de maatschappij vandaag bekend op de IFTM-toerismebeurs.

Luxer
De stoelen in premium economy worden luxer dan voorheen, met onder andere 2,5 cm bredere zittingen en 5 cm meer beenruimte. Daarnaast krijgen zij een speciale tablethouder, zodat passagiers makkelijker hun zelf meegebrachte films en series kunnen kijken.

Air France zal later meer bekend maken over de nieuwe premium economy.

Boeing 787
De maatschappij liet ook weten dat de 787’s internet aan boord krijgen en over een totaal van 276 stoelen beschikken, waaronder 30 in business class en 21 in premium economy (drie rijen van zeven stoelen).

Introductie
De eerste Boeing 787 wordt in januari verwacht. Air France zal het toestel dan inzetten voor vier introductievluchten van 2,5 uur, die plaatsvinden op 7 en 8 januari vanuit Parijs. Tickets daarvoor zullen in december in de verkoop gaan.

In totaal heeft Air France veertien 787-9’s besteld. Zustermaatschappij KLM vliegt al langer met deze toestellen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button