AirlinesOnderwerpProfessional

Azores Airlines gaat vloot uitbreiden met A321neo

Azores Airlines gaat zijn vloot vernieuwen met de A321neo en tegen 2019 met de A321LR, die langere afstanden aankan. Het bedrijf wil daarmee nieuwe trans-Atlantische routes openen.

Het is nog niet bekend hoeveel toestellen Azores koopt.

Missie
“Het is onze missie om de wereld dichterbij de Azoren te brengen en we zijn verheugd dat we met de aanschaf van de A321neo daarmee door kunnen gaan”, zei CEO Paulo Menezes van SATA, het moederbedrijf van Azores.

A321LR
De A321LR zal routes kunnen vliegen die tot 4000 zeemijlen (7400 km) lang zijn. Het toestel zal daarmee de grootste actieradius hebben van alle vliegtuigen met een enkel gangpad, en kan probleemloos de Atlantische oceaan oversteken.

Azores
Azores is de maatschappij van de Portugese eilandengroep de Azoren. Met een vloot van zeven Airbussen vliegt het bedrijf naar zowel Amerikaanse als Europese bestemmingen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close