AirlinesOnderwerpProfessional

Spirit ontvangt eerste Amerikaanse A321

De lagekostenmaatschappij Spirit heeft maandag haar eerste in Amerika geproduceerde A321 ontvangen. Het toestel is geassembleerd in de nieuwe Airbus-fabriek in Mobile, Alabama.

Opwindend
“Dit is een opwindende dag voor Spirit. Onze vloot is één van de jongste en efficiëntste in de markt en we zijn verheugd om daar Spirit’s eerste Amerikaanse toestel aan toe te voegen”, zo zei Bob Fornaro, CEO van de maatschappij, bij de ontvangst.

Spirit
Spirit wordt wel de ‘Ryanair’ van de Verenigde Staten genoemd. Het is de enige ultra-low-cost-carrier in het land en beschikt over een vloot die volledig uit Airbussen bestaat.

Airbus-fabriek
Airbus heeft vorig jaar een assemblagefabriek in Mobile geopend om beter te kunnen concurreren met het Amerikaanse Boeing. Sindsdien zijn er tien toestellen geproduceerd, allemaal A321’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close