Liefhebber

Terugkijken: documentaire 100 jaar Schiphol

De NOS zond gisteravond de documentaire 100 jaar Schiphol: luchtzaken onder de zeespiegel uit. Daarin werd op bijzondere wijze verteld hoe de luchthaven van een grasveldje uitgroeide tot een internationale hub.

Zo kwamen directeur Jos Nijhuis en KLM CEO Pieter Elbers aan het woord, maar ook veel personen die in het verleden een belangrijke rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van Schiphol. Hun anekdotes werden afgewisseld met prachtige historische beelden van de luchthaven.

Wie de documentaire gemist heeft kan hem via deze link terugkijken.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close