AirlinesOnderwerpProfessional

Zes A321neo’s voor Air Arabia

Air Arabia neemt in 2019 zes A321neo’s in ontvangst. Dat is de Emiratische prijsvechter overeengekomen met leasemaatschappij ALC.

De toestellen zijn al eerder door ALC bij Airbus besteld, en worden tussen januari en oktober 2019 geleverd.

Blij
“We zijn erg blij dat we een overeenkomst met Air Arabia hebben kunnen sluiten over de lease van zes A321neo’s”, zei de CEO van de leasemaatschappij, Steven F. Udvar-Házy, in een verklaring.

“De toestellen vullen de bestaande A320-vloot van Air Arabia goed aan en stellen de maatschappij in staat om de capaciteit uit te breiden en nieuwe routes te openen”, zo vervolgde hij.

Air Arabia
Air Arabia is een lagekostenmaatschappij uit Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten. Met een vloot van A320’s vliegt de airline naar meer dan honderd bestemmingen in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Europa.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/