NieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Maak kennis met de gemotoriseerde koffer – video

Luchthavens worden steeds groter en dat betekent dat passagiers lange stukken moeten lopen naar hun gate. Voor wie daar geen zin in heeft, is er nu een alternatief: de gemotoriseerde koffer. Daarmee scheur je met acht kilometer per uur naar je vliegtuig.

Modobag
De Modobag, zoals de gemotoriseerde koffer heet, is bedacht door de Amerikaan Kevin O’Donnell. Hij is nu nog druk bezig met de ontwikkeling, maar volgens planning wordt de Modobag vanaf januari geleverd. De racekoffer is te bestellen voor 1095 dollar via crowdfundingssite Indiegogo.

Specificaties
Een blik op de specificaties: de Modobag weegt 8,5 kg, is 22 x 14 x 9 inch groot (lengte-breedte-hoogte), en beschikt over een range van dertien kilometer. Het ding heeft twee maximumsnelheden: acht km/u binnen (vanwege de veiligheid) en dertien km/u uur buiten.

Bovendien verzekert O’Donnell kopers dat de Modobag zo’n 85% van de opslagruimte heeft van een normale koffer met vergelijkbare afmetingen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close