AirlinesFrequente reizigerInflightNieuwsOnderwerp

Geen gratis catering meer op korte vluchten BA

British Airways laat passagiers in de economy-class vanaf januari komend jaar betalen voor de catering aan boord van de short-haul vluchten. De maatschappij werkt daarvoor samen met het Britse winkelbedrijf Marks & Spencer.

Britse media meldden al eerder dat er een deal zou zijn met M&S. De carrier biedt diverse menu’s aan, die in prijs variëren van 1 pond voor chips tot 4,95 pond voor een salade met kip en quinoa-rijst. Betalen kan onder andere met een creditcard of met Avios, de frequent flyer miles van British Airways.

Breder menu
“Onze klanten vertelden dat ze een breder menu wilden op de short-haul vluchten. Net als BA is Marks & Spencer een hoogstaand Brits merk, dus de samenwerking is ideaal. We bieden onze klanten producten die ze herkennen en waarderen”, aldus CEO van British Airways Alex Cruz. Het menu wordt ieder kwartaal aangepast om de seizoensinvloeden te laten zien.

Passagiers op vluchten vanaf of naar Londen Gatwick en Londen Heathrow betalen vanaf 11 januari voor de catering, op vluchten richting Londen Stansted of Londen City kunnen reizigers tot de zomer van 2017 genieten van gratis catering.

De nieuwe catering wordt uitgerold op vluchten binnen het Verenigd Koninkrijk en de short-haul vluchten. Onder andere alle vluchten naar Schiphol en Rotterdam vallen hieronder.

Businessclass
Businessclass passagiers op de short-haul vluchten krijgen in de lente van 2017 een nieuw menu voorgezet, laat de maatschappij weten.

 

 

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button