fbpx
NL NieuwsOnderwerpenProfessionalSchiphol Airport

Groen congres dit jaar op Hollandse bodem

In het kader van het 100-jarig bestaan van Schiphol wordt van 31 oktober tot en met 2 november het congres Airports Going Green dit jaar op Nederlandse bodem georganiseerd. Het doel is om alle belangrijke internationale koppen bij elkaar te steken en te bespreken hoe de luchtvaartindustrie nog groener gemaakt kan worden.

Thema
Het thema van dit congres, dat voor de negende keer gehouden wordt, is ‘Sustainable Encounters’. Diverse onderwerpen komen aan bod zoals circulaire economie, duurzame passenger journey, purpose over profit en reductie van impact. Alle facetten van de luchtvaartindustrie passeren de revue.

Deelnemers
Een groot aantal deelnemers zullen hierbij aanwezig zijn zoals Bertrand Piccard van Solar Impulse, Tesla en SkyNRG. Ook de vertegenwoordigers van de luchthavens van Dallas Fort Worth, Mumbai, Frankfurt, Londen, Litouwen en San Francisco komen aan het woord. Gedurende deze drie- daagse conferentie worden ook de Airports Going Green Awards uitgereikt.

Initiatief
Airports Going Green is een initiatief van de Chicago Department of Aviation en de American Association of Airport Executives. Ieder jaar vindt het congres plaats. Dit jaar georganiseerd door Amsterdam Airport Schiphol.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button