fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

‘KLM naar Minneapolis’

KLM is van plan om komend zomerseizoen weer naar Minneapolis-Saint Paul te vliegen, zo meldt Routesonline. De maatschappij heeft daarvoor het routeschema ingediend in de wereldwijde boekingssystemen.

Tegenover Up in the Sky kon een woordvoerster van KLM dit nieuws niet bevestigen, maar ze ontkende het ook niet.

Drie keer per week
Volgens de gegevens wil KLM drie keer per week gaan vliegen; op maandag, woensdag en zaterdag. De vlucht wordt dan uitgevoerd met een Airbus A330-200 met plaats voor 243 passagiers.

Vlucht KL655 vertrekt volgens het boekingssysteem om 09:35 uur en komt in Minneapolis aan om 11:20 uur. De terugvlucht vertrekt om 14:50 uur en arriveert weer op Schiphol rond zes uur ’s ochtends.

Tickets zijn nog niet te koop.

2001
KLM vloog voor het laatst in 2001 op Minneapolis. Partner Delta vliegt drie keer per dag vanaf Schiphol naar de Amerikaanse stad: om 10:35, 13:00 en 15:10.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button