fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Ryanair zoekt 3500 man personeel

Ryanair wil in de komende twaalf maanden maar liefst 3500 medewerkers rekruteren, zo meldt het bedrijf vandaag.

Groei
Het extra personeel is nodig om de groei van de vloot op te vangen. In dezelfde periode neemt Ryanair vijftig nieuwe Boeings in ontvangst.

Ryanair wil 2000 cabin crew, 1000 piloten en 250 ingenieurs aannemen. De rest van de 3500 vacatures bestaat vooral uit managementsfuncties.

“2017 gaat ons drukste rekruteringsjaar ooit worden, aangezien we flink investeren in talent voor de toekomst”, zegt Eddie Wilson, de personeelsmanager van Ryanair, in een verklaring.

Vijf jaar
Ook na volgend jaar stopt Ryanair niet met mensen aannemen:

“Omdat onze vloot in de komende vijf jaar groeit van 355 naar meer dan 500 toestellen, zullen we uiteindelijk zo’n 5000 nieuwe arbeidsplaatsen creëren”, aldus Wilson.

Ryanair roept geïnteresseerden op om naar de vacaturewebsite van het bedrijf te gaan.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button