fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

FlyBe start verbinding tussen Rotterdam en Birmingham

De Britse maatschappij FlyBe vliegt sinds dit weekend tussen Rotterdam en Birmingham. Doordeweeks gebeurt dat twee keer per week, in het weekend één keer.

Zaterdag kwam het eerste toestel uit Birmingham aan. Alle vluchten tussen de Engelse stad en Rotterdam worden uitgevoerd met een Bombardier Dash 8, die plaats biedt aan 78 passagiers.

Cadeautje
Rotterdam The Hague Airport (RTHA) vindt de nieuwe verbinding “een mooi verjaardagscadeautje”. De luchthaven is dit weekend zestig jaar oud geworden.

“Een dergelijke verbinding is precies waar we heen willen met RTHA. Brexit of niet, het Verenigd Koninkrijk is en blijft een belangrijke handelspartner voor deze regio”, aldus Desiree Breedveld van Zestienhoven, zoals de luchthaven in de volksmond heet.

Schema
Op weekdagen vertrekken de vluchten naar Birmingham om 09:45 en 21:25. Op zaterdag vertrekt de Bombardier om 09:45 en op zondag om 18:15.

FlyBe vliegt vanuit Birmingham naar Rotterdam om 06:55 en 18:35 op weekdagen, 06:55 op zaterdag en 15:25 op zondag.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button