fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Swiss stuurt 777 naar Miami en San Francisco

Komend winterseizoen stuurt Swiss International Airlines de Boeing 777 naar Miami en San Francisco. Dat zorgt voor een flinke capaciteitsgroei.

Widebody
Vanaf 30 oktober voert Swiss één van de twee Miami-vluchten op maandag, woensdag, vrijdag en zondag met de triple seven uit. Vanaf 16 februari volgend jaar krijgt ook San Francisco de 777 op bezoek. Dat gebeurt dan op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Capaciteit
Op dit moment zet Swiss alleen Airbus A330’s en A340’s in op de routes. Door de inzet van de Boeing 777, die 340 passagiers kan vervoeren, neemt het aantal stoelen per vlucht met ruim honderd toe.

Op de dagen dat de 777 niet naar Miami en San Fransisco vliegt, zal Swiss nog steeds Airbussen inzetten.

Singapore
De Zwitserse maatschappij heeft ook bekendgemaakt dat de vlucht naar Singapore vanaf 3 maart dagelijks door Boeing’s grootste twinjet wordt uitgevoerd. Nu gebeurt dat slechts drie keer per week.

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button