AirlinesKLMLiefhebberNieuwsOnderwerp

KLM opent derde pop-up store in San Francisco

KLM opent half oktober een pop-up store in San Francisco. In de winkel maken bezoekers kans om een reis naar Amsterdam te winnen.

De store is bedoeld om meer naamsbekendheid aan de maatschappij te geven. Om het merk KLM in de Verenigde Staten te promoten, lanceerde de maatschappij in september ook een commercial met komiek Ken Marino.

“De KLM pop-up store belichaamt de behulpzame, vriendelijke en innovatieve waarden van de maatschappij”, aldus Eric Caron, Vice President en General Manager, Air France-KLM in de VS. “De westkust is een snelgroeiende markt voor KLM. We kijken er naar uit om te laten zien hoe de digitale innovatie onze passagiers de beste service en reiservaring biedt.”

Bezoekers van de store kunnen tickets voor een reis naar Amsterdam winnen en kunnen met een virtual reality bril op kennismaken met de Dreamliner. In de lounge kunnen bezoekers koffie drinken en stroopwafels eten.

Eerder waren er al pop-up stores in Antwerpen en in New York. De store in San Fransisco is open van 14 tot 22 oktober. De maatschappij vliegt dagelijks van Amsterdam naar de stad aan de westkust.

Onderstaande foto’s van de pop-up store in Antwerpen geven een beeld van hoe de store eruitziet.

KLM Pop-up Store
KLM Pop-up Store
KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen
KLM pop-up store Antwerpen

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close