fbpx
IncidentenLayoutNieuws

Mogelijke aanslag op Duitse luchthaven verijdeld

Een mogelijke aanslag op een Duitse luchthaven is verijdeld. Dat meldt FOCUS Online op basis van bronnen binnen de beveiliging.

De aanslag zou voor het grootste deel gepland zijn door Jabir A. Hij zou al enige tijd onder toezicht staan van de Bundesamt für Verfassungsschutz (Federale dienst voor de bescherming van de grondwet) in Keulen.

A. wordt verdacht van het beramen van een bomaanslag op een Duitse luchthaven. Hij is vermoedelijk vorig jaar met Syrische vluchtelingen meegekomen naar Duitsland.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button