fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNL NieuwsOnderwerpen

KLM introduceert media app

Sinds vandaag hebben passagiers van KLM de beschikking over de KLM Media App. Deze applicatie biedt passagiers via hun smartphone of tablet toegang tot een reeks van internationale kranten. Hoeveel kranten de reiziger kan downloaden is afhankelijk van zijn reisklasse en Flying Blue-niveau.

Betere service
“Met de KLM Media App verbetert KLM opnieuw haar service aan passagiers. Het krantenaanbod is op deze manier altijd binnen handbereik, up-to-date en beschikbaar voor alle passagiers op zowel Europese als intercontinentale vluchten. We onderzoeken of de app kan worden uitgebreid tot een volledige entertainment app met bijvoorbeeld ook films en series”, aldus Ryanne van der Eijk, vice-president Customer Experience.

Dertien kranten
Passagiers hebben vanaf 24 uur voor vertrek de mogelijkheid om kranten naar keuze te downloaden. Bij introductie biedt de KLM Media App dertien kranten: Le Monde, Wall Street Journal, USA Today, Die Welt, El Pais, De Telegraaf, China News Weekly, International New York Times, Financial Times, China Times, Financieele Dagblad, Volkskrant en Trouw.

Ook Holland Herald, het inflight magazine van KLM, is beschikbaar in de app. Op termijn zullen meer kranten en tijdschriften worden toegevoegd.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button