fbpx
Liefhebber

Bewegende beelden van de Sukhoi op Amsterdam

De Sukhoi Superjet was vorige week zondag op Schiphol voor een speciale rondvlucht. Liefhebbers konden toen voor 130 euro meevliegen met het Russische toestel. Up in the Sky bracht daar al eerder een uitgebreid verslag van, maar nu is er ook een video van het evenement. Bekijk deze hieronder:

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button