fbpx
AirlinesIncidentenNieuwsOnderwerpen

‘Seksrel bij Transavia’

Een 46-jarige purser van Transavia zou op werkplekken seks hebben gehad met diverse collega’s, waaronder ook in de cockpit. Haar echtgenoot wil wraak nemen door de escapades openbaar te maken, maar de vrouw probeert daar via de rechter een stokje voor te steken, zo meldt De Telegraaf.

Over haar liefdesavonturen hield de purser een dagboek bij op de computer. Toen haar man dit onder ogen kwam, werd hij woedend. Uit wraak stuurt hij nu onthullende mails naar medewerkers van Transavia. Hij zou ook over de namen beschikken van de piloten waarmee de vrouw seks had.

Om te voorkomen dat de man meer onthullingen doet, heeft de purser een kort geding aangespannen. 24 oktober buigt de rechter zich er achter gesloten deuren over.

Veiligheid
Volgens Transavia is de veiligheid niet in het geding geweest door de gebeurtenissen. In een verklaring zegt de maatschappij:

“Transavia heeft al eerder kennis genomen van de signalen waarover nu wordt gesproken. Dit soort signalen nemen wij uiterst serieus en daarom hebben we de zaak ook onderzocht. Uit dit onderzoek blijkt dat de veiligheid van onze passagiers op geen enkele manier in het geding is geweest.”

Maatregelen
Een woordvoerster van Transavia zegt tegen Up in the Sky dat de maatschappij geen aanleiding ziet voor maatregelen om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen. Verder wilde ze inhoudelijk niet op de zaak reageren.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button