fbpx
Opmerkelijk

Ex-collega betwist verhalen uit seksdagboek Transavia

Transavia kwam gisteren negatief in het nieuws door een ‘seksrel‘. De Telegraaf berichtte dat een purser op werkplekken vreemdging met piloten, onder andere in de cockpit. Haar echtgenoot ontdekte het dagboek waarin de vrouw haar avonturen bijhield, en besloot uit wraak om deze openbaar te maken. Een voormalige collega van de purser zegt nu dat sommige van de verhalen waarschijnlijk verzonnen zijn.

Vraagtekens
Het magazine Vrouw sprak met de ex-collega, die liever anoniem wil blijven. Ze zegt:

“Ik plaats veel vraagtekens bij de mogelijkheden die deze vrouw schetst. Ze zou seks hebben in de cockpit. Een piloot versieren is niet zo moeilijk, maar seks in een cockpit lijkt me sterk. Buiten een beetje voelen om is dat bijna niet mogelijk.”

Volgens de ex-collega wordt de cockpit continu gemonitord en heeft de piloot voortdurend contact met de verkeersleiding. Omdat er allemaal regels zijn, is het erg lastig om seks te hebben op die plek:

“Zelfs even uitgebreid de krant lezen is niet oké, dus een wip maken tegen de deur lijkt me uitgesloten. Ik heb er in ieder geval nooit van gehoord dat het gebeurde. Het lijkt me dat deze dame buiten een hoog libido nogal wat fantasie heeft.”

Stilstaand
Ook in een stilstaand vliegtuig is het volgens de anonieme vrouw lastig om te doen wat de purser in haar dagboek beschreef:

“Seks in een stilstaand vliegtuig lijkt me ook onmogelijk. Stel je landt op Heraklion. Transavia laat een vliegtuig niet overnacht op het vliegveld, zij hebben met name korte routes.”

“Ze vliegen meestal gewoon terug, dus gaat de schoonmaakploeg aan boord, de afhandeling en de technische dienst. Stel ze overnachten op de bestemming dan komt ook de nieuwe cockpitcrew aan boord. Er zijn dus altijd veel mensen in de buurt.”

Onderzoek
Mogelijk is Transavia er zelf ook van overtuigd dat er geen avonturen in de cockpit hebben plaatsgevonden. In een verklaring zegt de maatschappij namelijk dat de veiligheid niet in het geding is geweest:

“Transavia heeft al eerder kennis genomen van de signalen waarover nu wordt gesproken. Dit soort signalen nemen wij uiterst serieus en daarom hebben we de zaak ook onderzocht. Uit dit onderzoek blijkt dat de veiligheid van onze passagiers op geen enkele manier in het geding is geweest.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button