fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Qatar naar de Seychellen

Qatar start 12 december met dagelijkse vluchten naar Mahé op de Seychellen. Deze worden uitgevoerd met een Airbus A320 en zijn ook interessant voor Nederlandse reizigers.

Rooster
De vlucht vertrekt om 02.40 lokale tijd vanaf Qatar richting Mahé, waar het vliegtuig om 08.50 aankomt. De reistijd is 5 uur en 10 minuten.

De terugvlucht gaat om 19.25 en komt om 23.30 aan in Doha.

Nederlandse reizigers
Nederlandse reizigers kunnen met Qatar vanaf Amsterdam via Doha naar de Seychellen reizen. De tussenstop duurt precies anderhalf uur.

Op de terugweg is de overstap langer, aangezien de Boeing 777 naar Amsterdam pas om 07.10 vertrekt. Reizigers zullen dan moeten overnachten op de luchthaven van Doha of in een naburig hotel.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button