fbpx
AirlinesLiefhebberOnderwerpen

Delta onthult nieuwe uniformen voor 60.000 medewerkers

Delta heeft gisteren de nieuwe uniformen voor ruim 60.000 werknemers onthuld. Onder andere het cabinepersoneel en de klantenservicemedewerkers worden in een nieuw jasje gestoken.

Bekende ontwerper

De uniformen zijn ontworpen door de bekende designer Zac Posen uit New York. Delta’s CEO Ed Bastian is daar erg trots op:

“De beste werknemers verdienen de beste uniformen en deze nieuwe collectie is klassiek, maar toch modern. Zac en het Delta-team hebben nauw samengewerkt om tijdloze en modieuze kledingstukken te ontwerpen die de doordachte en innovatieve geest van Delta reflecteren.”

2018
Vanaf december zullen 1000 medewerkers de nieuwe uniformen gaan dragen om deze uitvoerig te testen. Zo kunnen mogelijke problemen tijdig worden opgevangen. Als verder alles goed gaat, dan volgt de rest van het personeel in begin 2018.

(c) Delta
(c) Delta
(c) Delta
(c) Delta

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button