fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Iberia presenteert premium economy | video

Iberia Airways installeert vanaf komende zomer een premium economy class in de long-haul vloot. Passagiers in deze tussenklasse krijgen onder andere meer beenruimte, grotere stoelen en een ruimere dinerkeuze, maakte de maatschappij vandaag bekend.

De nieuwe klasse biedt passagiers extra opties voor meer comfort, aldus Iberia-CEO Luis Gallego. Het nieuwe interieur biedt volgens de maatschappij vooral ‘meer’: meer beenruimte, bredere stoelen en een exclusieve amenity kit aan boord. Ook krijgen passagiers een groter scherm voor het inflight entertainment systeem; in economy is het scherm negen inch, in premium economy dertien inch. Ook buiten het vliegtuig zijn er voordelen voor de passagiers. Ze mogen meer bagage meenemen en eerder boarden.

Latijns-Amerika
Vanaf de zomer van 2017 worden acht A330-300’s en dertien A340’s opnieuw ingericht. De A350’s worden door Airbus gelijk al voorzien van de nieuwe klasse. De 37 toestellen worden ingezet op routes naar Latijns-Amerika. “Iberia is de enige maatschappij die deze klasse biedt van Spanje naar Latijns-Amerika. Dat moet onze leidende positie versterken”, voorspelt commercieel directeur Marco Sansavini

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button