fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

AirBaltic ook bij Airlines for Europe

AirBaltic voegt zich ook bij Airlines for Europe (A4E).

Belangrijk
AirBaltic zegt te kiezen voor A4E omdat het “het belangrijkste en meest invloedrijke luchtvaartmaatschappijenverband is in Europa.” Het is volgens de maatschappij goed om een sterke groep van Europese maatschappijen te hebben. AirBaltic denkt als Oost-Europese maatschappij belangrijke nieuwe inzichten te kunnen bieden. Oost-Europa is weliswaar kleiner dan West-Europa wat betreft de luchtvaartmarkt, maar het groeit sneller. “Ik ben ervan overtuigd dat alle andere leden van A4E en passagiers hier voordeel van hebben”, aldus de CEO.

Lobby
Ook A4E is er -uiteraard- blij mee. “De Europese luchtvaart zorgt voor mobiliteit. Het is de aanjager van de economie en met het groeiende aantal leden kunnen we nog beter een vuist maken in Europa”, aldus de managing director van de lobbyclub.

Airlines for Europe is in januari 2016 opgericht en is vooral bezig met het onder de aandacht brengen van stakingen van luchtverkeersleiders, kosten van vliegvelden en (extra) belastingen op luchtvaart. Leden van de club zijn: egean, airBaltic, Air France KLM, easyJet, Finnair, International Airlines Group (IAG), Jet2.com, Lufthansa Group, Norwegian, Ryanair, TAP Portugal en Volotea.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button