AirlinesOnderwerpProfessional

AirBaltic ook bij Airlines for Europe

AirBaltic voegt zich ook bij Airlines for Europe (A4E).

Belangrijk
AirBaltic zegt te kiezen voor A4E omdat het “het belangrijkste en meest invloedrijke luchtvaartmaatschappijenverband is in Europa.” Het is volgens de maatschappij goed om een sterke groep van Europese maatschappijen te hebben. AirBaltic denkt als Oost-Europese maatschappij belangrijke nieuwe inzichten te kunnen bieden. Oost-Europa is weliswaar kleiner dan West-Europa wat betreft de luchtvaartmarkt, maar het groeit sneller. “Ik ben ervan overtuigd dat alle andere leden van A4E en passagiers hier voordeel van hebben”, aldus de CEO.

Lobby
Ook A4E is er -uiteraard- blij mee. “De Europese luchtvaart zorgt voor mobiliteit. Het is de aanjager van de economie en met het groeiende aantal leden kunnen we nog beter een vuist maken in Europa”, aldus de managing director van de lobbyclub.

Airlines for Europe is in januari 2016 opgericht en is vooral bezig met het onder de aandacht brengen van stakingen van luchtverkeersleiders, kosten van vliegvelden en (extra) belastingen op luchtvaart. Leden van de club zijn: egean, airBaltic, Air France KLM, easyJet, Finnair, International Airlines Group (IAG), Jet2.com, Lufthansa Group, Norwegian, Ryanair, TAP Portugal en Volotea.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close