fbpx
LayoutProfessional

Lockheed Martin ontvangt twee wijzigingen contract F-22 Raptor

Lockheed Martin heeft twee contractwijzigingen gekregen voor het werk ter ondersteuning van de Amerikaanse Air Force F-22 Raptor vliegtuigen.

Productie
De eerste wijziging van een eerder toegekend contract is voor 20,4 miljoen dollar (omgerekend zo’n 18,7 miljoen euro) en heeft betrekking op de productie. Dit geldt voor het defensiegebied Ogden Depot en operationele F-22 bases. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op Amerikaanse Air Force bases door het hele land. Naar verwachting zal dit tot en met december 2016 duren.

Onderhoud
De tweede wijziging gaat om 7,6 miljoen dollar (omgerekend zo’n 7 miljoen euro) en heeft betrekking op het onderhoud van de F-22’s. Deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in Texas en zijn naar verwachting eind 2017 klaar. De Air Force Life Cycle Management Center is de aanbestedende dienst voor beide contracten.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button