fbpx
Opmerkelijk

Brussels Airlines vliegt met Smurfen

Voortaan vliegen de Smurfen mee met Brussels Airlines. Kinderen die met de maatschappij naar de VS, Canada of Afrika reizen krijgen een brooddoos van de Smurfen met onder meer kleur- en plakboekjes, geheugenspelletjes en vingerpoppetjes van de figuurtjes. Ook jonge passagiers die Flex&Fast of Bizz&Class vliegen in Europa krijgen bij vertrek vanuit Brussels Airport de Smurfendoos.

De tekenstudio van IMPS, die de rechten van de Smurfen exploiteert, creëerde speciaal voor Brussels Airlines enkele nieuwe Smurfentekeningen. Zo prijken onder meer een Brussels Airlines Captain Smurf en Cabin Crew Smurfin op de brooddozen en de kleurboekjes. Ook de Safari Smurf die naar Afrika reist ontbreekt niet.

Naast het speelgoed bevatten de Smurfendozen maaltijden, zoals pasta of balletjes in tomatensaus. Brussels zegt dat deze gerechten gekozen werden na een proefsessie waarin heel wat kinderen hun mening mochten geven.  

Partnerschap met de Smurfen
“Het partnership met de Smurfen bewijst nogmaals de inspanningen die Brussels Airlines levert om het beste van België te promoten. Na Kuifje, René Magritte, de Rode Duivels, de Belgische sterrenchefs, Belgische bieren, chocolade en wijnen verwelkomen we nu met de Smurfen een nieuwe Belgische ambassadeur, die wereldwijd bekend is, aan boord van Brussels Airlines”, zegt Anne Tricot, de VP Customer Experience bij de maatschappij.

smurf brussels airlines kleurplaat

smurf kind brussels

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button