fbpx
ColumnColumn GoofOpinie

Pushbackwachtmuziek – column Goof

Het pushback laat op zich wachten. Dus wachten we mee. Tien minuten, belooft de first officer. Intussen een muziekje.

Baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I love you so // baby baby I let you know // pling pling plang //. Há, daar is de first officer weer: we kunnen weg.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button