fbpx
LayoutProfessional

Volgende week mogelijke staking Eurowings cabinepersoneel

Cabinepersoneel van Eurowings, vertegenwoordigd door vakbond UFO, gaat in de week van 30 oktober twee dagen staken als de onderhandelingen mislukken.

De vakbond heeft niet gezegd om welke twee dagen dat gaat. Eurowings gaf deze week aan dat zij de onderhandelingen met de vakbond wil voortzetten.

UFO ligt al tijden met Lufthansa overhoop over de arbeidsvoorwaarden bij Eurowings. De vakbond wil dat het cabinepersoneel van Eurowings beschermd wordt tegen de onzekerheid op de Duitse luchtvaartmarkt.

Eerder deze maand dreigde het cabinepersoneel met onaangekondigde stakingen in een periode van twee weken. Enkele dagen later ging de vakbond weer met de maatschappij om tafel en werden de voorgenomen stakingen afgewend.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button